A közszolgálati médiát belülről nem lehetett megváltoztatni

Azért ment a politikába, mert világossá vált számára, hogy a közszolgálati médiát képtelenség belülről megváltoztatni – nyilatkozta Pálffy István a Magyar Narancsnak. „Az eddigi berendezkedés szerint az MTV vezetője nem tartozott senkinek szakmai vagy politikai felelősséggel, ebből adódóan belső embereire támaszkodott. Nem volt jó ez a rendszer, mert a mindenkori elnöknek így nem a törvényalkotónak és az adófizetőknek kellett megfelelnie, aminek következtében kialakultak olyan klikkek és érdekcsoportok, amelyek számára egy-egy személyi vagy üzleti kör érdekeinek a képviselete vált elsődlegessé. Ez már rég nem a közszolgálatról szólt” – fogalmazott a KDNP politikusa.

Szerinte most egy olyan politikai korszakhoz érkeztünk, amikor reális, mondhatni, történelmi esély nyílik e torz beidegződések korrigálására, és ebben szeretett volna részt vállalni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!