A parlament feloszlatását kezdeményezi a Fidesz és a KDNP

Feloszlatná az Országgyűlést a Fidesz és a KDNP március 8-i hatállyal, és azt szeretnék, ha a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen már napirendre vennék az erről szóló indítványukat – jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, a párt mai elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján. Mint mondta: a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség elnökségének álláspontja szerint új választásokat kell kiírni, melyet a költséghatékonyság szempontjából célszerű az európai parlamenti választásokkal egy időben megtartani. 

A Fidesz elnöksége szerint a kormányzat hibás politikai lépései miatt él meg krízist Magyarország és eközben a kormány nem a válság kezelésével, hanem a saját, nyilvánosság előtt kialakított képének ápolásával van elfoglalva. A kormányzat politikájára szerint a kapkodás jellemző, bizonyítják ezt többek között az ellentétes nyilatkozatok az adócsökkentés ügyében is. December 5-én a miniszterelnök még kizárta az adócsökkentést, január 26-án már a szükségességéről beszélt, majd ma újból a csökkentés lehetőségét hangoztatta.

Navracsics Tibor elmondta: az ismételt hitelfelvétellel kétségessé vált Magyarország válságból való kilábalása. Ebben a helyzetben hatékony válságkezelésre van szükség, amit csak egy hiteles, a többség bizalmát bíró és cselekvőképes kormány tud megvalósítani.

Arra kérjük a magyar demokrata, szabad demokrata és szocialista képviselőket, hogy járuljanak hozzá ahhoz, hogy ebben az új helyzetben kikérhessük a választópolgárok véleményét – mondta végül Navracsics Tibor.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!