Anyagi és szimbolikus lépések a családtámogatásban

Soltész Miklós, szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár arról beszélt a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában, hogy a kormány anyagi és szimbolikus lépéseket is tett a családtámogatás terén. Példaként említette az adórendszer átalakítását, szimbolikus lépésként pedig azt, hogy oklevelet kapnak a polgári házasságot kötők.

A kereszténydemokrata politikus megdöbbentőnek nevezte, hogy tízezerrel csökkent a születendő gyermekek száma és tízmillió alá fogyott a lakosság.

Hangsúlyozta: felmérések igazolják, hogy a családokban élő gyermekek és szülők is egészségesebbek, lelkileg is kiegyensúlyozottabbak. Azt is, hogy az együttélési formák közül a magyarok a házasságot tartják a legjobbnak, a családokban pedig eggyel több gyermeket szeretnének, mint amennyi megszületik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!