Arcátlanság Mesterházy Attila konklúziója

Felháborító arcátlanságként értékelte a KDNP Mesterházy Attila MSZP-elnök évértékelőjének konklúzióját. A párt közleményében kiemelte: Mesterházy Attila azt a Victor Pontát látta vendégül, aki Románia miniszterelnökeként személyesen tett azért, hogy az erdélyi magyarság például az oktatás területén ne élhessen lehetőségeivel, aki Székelyföld közigazgatási feldarabolására készül, és „akinek regnálása alatt keleti szomszédunknál a magyar kisebbségnek egyre hevesebb kirohanásokkal kell szembenéznie”.

A KDNP közleménye:

Mesterházy Attila mai kampányszagú évértékelőjén látta vendégül azt a Victor Pontát, aki Románia miniszterelnökeként személyesen tett azért, hogy az erdélyi magyarság például az oktatás területén ne élhessen lehetőségeivel, aki Székelyföld közigazgatási feldarabolására készül és akinek regnálása alatt keleti szomszédunknál a magyar kisebbségnek egyre hevesebb kirohanásokkal kell szembenéznie.

Ilyen társaságban elemezte a szocialisták elnöke Magyarország helyzetét, amelynek konklúzióját, miszerint mennyivel jobb volt a helyzet az előző MSZP-s kormányok alatt, mint most, felháborító arcátlanságnak értékeli a Kereszténydemokrata Néppárt.

A „nokiás dobozok” világa, a békés megemlékezőket brutálisan megtámadó rendőri intézkedések világa és a meggondolatlanul felvett-, a bankrendszernek végletekig behódoló gazdaságpolitika világa oda került, ahová való: a süllyesztőbe. Ide küldték mindezt a választópolgárok, amikor soha nem látott támogatottságot adtak a jelenlegi kormánypártoknak – a szocialisták ellenében.

Mesterházy Attila beszéde – primitív jelzők használatával teletűzdelve – is annyit ért csupán, mint a tiltakozások eredményeképpen visszavont és átdolgozandó MSZP-s kampányvideó.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!