Árvízkárosult családoknak segít az IKSZ

Az IKSZ kiemelt céljának tekinti a fiatalok karitatív munkáját, így a gödöllői fiatalok segítettek Ónodon az árvízi védekezésnél, korábban pedig a karitatív munkacsoport adventi ajándékgyűjtést szervezett

Tisztító- és tisztálkodási szerekkel, tartós élelmiszerekkel segít árvízkárosult családokon a Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség.

Stágel Bence, a szervezet elnökhelyettese az MTI-nek elmondta, hogy az IKSZ nyári tábora alatt, július 29. és augusztus 1. között Felsőzsolcára, illetve a miskolci plébániák karitászcsoportjaihoz juttatják el az összegyűlt adományokat. Terveik szerint mintegy harminc árvízkárosult családnak tudnak segíteni.

Az adományokat a karitatív szervezetekkel és az önkormányzatokkal együttműködve osztják majd szét - jelezte.

Az IKSZ kiemelt céljának tekinti a fiatalok karitatív munkáját, így a gödöllői fiatalok segítettek Ónodon az árvízi védekezésnél, korábban pedig a karitatív munkacsoport adventi ajándékgyűjtést szervezett Pest megyében a kárpátaljai Nagyszőlős járásban élő magyar általános- és középiskolások javára.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!