Az IKSZ elítéli a szocialisták Magyarország ellen folytatott lejárató kampányát

A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség az egységes magyar nemzet érdekeivel ellenétesnek tartja és mélyen elítéli az európai és magyar szocialisták azon törekvését, mely EU-s szankciók elrendelését sürgeti Magyarországgal szemben, valamint arra utasítják az Európai Néppártot, hogy függessze fel a Fidesz tagságát és Orbán Viktor miniszterelnök alelnöki pozícióját – áll  az IKSZ elnökének közleményében.  

Stágel Bence úgy fogalmaz: egyértelműen látszik, hogy a brüsszeli szocialisták sem különbek az ex- és jelenlegi kommunista, szocialista elvtársaiknál, hiszen ők is ugyanolyan szilárd meggyőződéssel vallják, hogy egy országban csak akkor lehet demokrácia, amikor ők vannak hatalmon, pedig 40 évig a Lajtán innen csak az elnyomásban tudtak jeleskedni. A kormánypárti politikus szerint az sem véletlen, hogy az Európai Unió huszonhét tagállamából jelenleg csak négyben van baloldali kormány.    

Hozzátette: a szocialisták rendszerváltás előtti és utáni tevékenységükkel már eddig is felélték a magyar fiatalok jövőjét, ezért felszólítják őket, hogy Magyarország nemzetközi szinten történő lejáratásával ne rombolják tovább a jövőbe vetett bizalmunkat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!