Az MSZP az alvilággal lépett kapcsolatba

A szocialisták többek között arra használták a titkosszolgálati eszközöket, hogy információt gyűjtsenek a jobboldali politikusokról, és lejárató híreket kreáljanak – mondta Harrach Péter Vácott tartott sajtótájékoztatóján annak kapcsán, hogy nyilvánosságra kerültek az MSZP vezető politikusai és az alvilág közötti összefonódásokat. A KDNP frakcióvezetője kiemelte, tény, hogy a politikai pártoknak van holdudvara, melynek képviselőivel egy nyelvet beszélnek.

– Ha lenne valódi baloldal Magyarországon, annak a szakszervezetekkel kellene összefognia, mint ahogy a KDNP az egyházi szervezetekkel találja meg a közös hangot – mondta Harrach Péter, hozzátéve: A hírek azonban arról szólnak, hogy az MSZP az alvilággal lépett kapcsolatba, és nem csak a nyelvezetük, hanem az eszközeik is közösek voltak. A szocialisták többek között arra használták a titkosszolgálati eszközöket, hogy információt gyűjtsenek a jobboldali politikusokról, és lejárató híreket kreáljanak. Az MSZP és SZDSZ koalíció maffiakapcsolatai az egész politikai elit hitelét rontották.

A jelenlegi kormány a hagyományos értékek mentén, a hasonló értékrendet valló, civil közösségekkel építi a kapcsolatait, akikkel közösen dolgozik a nemzet sorsának jobbra fordítása érdekében. Egyértelműen elítéljük a törvénytelenségeket – jelentette ki Harrach Péter.

A trafik-ügy kapcsán a képviselő megjegyezte, az MSZP a régi bevált módszer szerint, a dohányüzleteket odaadta volna egy külföldi multinacionális cégnek, amely minden hasznot kivitt volna az országból. A trafikpályázattal több mint ötezer magyar család megélhetését segíti elő a kormány.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!