Az MSZP nyolc éves kormányzásával tudásválságot idézett elő

A szocialisták a felsőoktatásban értéktelen képzések sokaságát hozták létre és tétlenül nézték, hogy a bekerült hallgatók több mint fele jóval a képzési időn túl, vagy egyáltalán nem szerzett diplomát. A MSZP oktatási programnak nevezett prezentációs anyagában nyilvánvalóvá teszi, hogy a felsőoktatásban továbbra is tandíjas rendszerben gondolkodik. A hátrányos helyzetű gyerekek bejutásának lehetőségét pedig a Diákhitel 2 eltörlésével egyszer és mindenkorra megakadályoznák.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP-kormány garantálja, hogy a nagyobb állami felelősségvállalásnak köszönhetően minőségileg jobb, igazságosabb, mindenki számára egyformán hozzáférhető és biztonságos iskolarendszer jön létre. A Nemzeti alaptanterv alapján kidolgozott kerettantervek pedig azt biztosítják, hogy minden gyermek hozzájut a boldogulását segítő korszerű ismeretekhez és műveltségi alaphoz.

A felsőoktatás megújítása révén hosszú évtizedek után valóban találkozik a munkaerő kereslet a kínálattal, a képzés színvonala emelkedik, egyúttal a rendszer minőségi működtetése hosszú távon biztosítottá válik.

A kormány eltörölte a keretszámokat, így az intézményekbe bejutás egyetlen feltétele a megfelelő tudás.

A kamattámogatott Diákhitel 2 program révén idén azok a tanulók is bekapcsolódhatnak a felsőoktatási képzésbe, akik korábban anyagi lehetőségeik miatt nem tudtak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!