Bagdy Gábor: fontos, hogy milyen világot hagyunk utódainkra

Együttműködési megállapodást írt alá Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Bagdy Gáborral, a Fidesz-KDNP XIII. kerületi polgármesterjelöltjével pénteken a kerületben. Csizmadia László, a CÖF alapítója hangsúlyozta: az egész országban él a felajánlásuk, hogy szerződést kötnek minden polgármesterrel, aki igényli a CÖF-CÖKA támogatását.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője azt mondta: azért kötnek szerződést Bagdy Gáborral, hogy ha a Fidesz-KDNP jelöltje nyeri a választást, vegye figyelembe a civil társadalom ajánlásait, és az őket érintő intézkedéseknél kérje ki a CÖF-CÖKA szakértő stábjának véleményét. A szerződés közös munkát és remélhetőleg fejlődést hoz a kerület lakosainak. Hangsúlyozta: Bagdy Gábor főpolgármester-helyettesként kiválóan megismerte a kerületi problémákat, készen áll a kerület vezetésére. Hozzátette: a Főpolgármesteri Hivatal munkájában az elmúlt négy évben fel sem sejlett a korrupció árnyéka.

Bagdy Gábor azt mondta: felelős családapaként és városvezetőként is fontos számára, hogy milyen világot hagyunk utódainkra. Budapesten ez azt jelentette, hogy rendbe tették a főváros pénzügyeit, a félkész beruházásokat befejezték, és megalapozták a következő ciklus teendőit.

Szavai szerint a főváros jó úton jár, de a XIII. kerület lendülete visszaesett. A polgármesterjelölt a helyiek partnerségére számít, példaként említette, hogy kerületi kezdeményezés volt az is, hogy a Szent István parkba kerüljön egy Szent István-szobor. Az ilyen és hasonló ötletekhez kéri a lakosok és a CÖF támogatását.

Hangsúlyozta: alapvető cél, hogy a közösségi életet fel tudják virágoztatni, hogy jó legyen a kerületben élni. Hozzátette: ezért fontos egy szabadidőpark létrehozása a Népszigeten, a 3-as metró felújítása, és ezért fontos, hogy a kerületnek olyan vezetése legyen, amelyik odafigyel a helyi kezdeményezésekre, és programját ezek alapján állítja össze.

A CÖF-CÖKA szeptember 12-én Tarlós István főpolgármesterrel írt alá együttműködési megállapodást.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!