Bajnai semmit nem tett a fiatalokért

Bajnai Gordon mai napon ismertette elképzeléseit a fiatalok megsegítéséről. Mi fiatal kereszténydemokraták azonban emlékszünk arra, hogy azok a szocialista kormányok, melyeknek Bajnai Gordon tagja majd vezetője volt, mit tettek a fiatalokért: semmit. Ők nem lehetőséget biztosítottak a fiataloknak, hanem rossz kormányzásukkal megnehezítették az életüket.

A baloldali kormányok 8 év alatt 10 ezer milliárd forintnyi új hitelt vettek fel, ezzel minden fiatal vállára újabb 1 millió forint terhet raktak. Ők voltak azok, akik megszüntették 2002-ben azt a forintalapú kamattámogatott lakástámogatási rendszert, ezzel a magyar pályakezdő fiatalokat is belekényszerítették a devizahitelcsapdába.

A szocialista ifjúságpolitikát jól szimbolizálja a Zuschlag-ügy. Ők nem a fiatalokért dolgoztak, hanem csak a saját érdeküket nézték és mutyiztak.

Az Orbán-kormány a nehéz gazdasági helyzet ellenére mindent megtett annak érdekében, hogy a fiatalok életben való elindulását segítse. Ezért indította el a Munkahelyvédelmi Akciót valamint az Első Munkahely Garancia Programot is, melynek köszönhetően fiatalok munkanélküliségi rátája az uniós átlag alá csökkent. Szintén ez a kormány volt az, aki uniós forrásból vissza nem térítendő támogatást biztosít kezdő fiatal vállalkozóknak.

Szeretnénk felhívni Bajnai Gordon figyelmét, hogy az IKSZ már 2011-ben útjára indította a Gyerehaza Programot, melynek köszönhetően már több fiatal család költözött haza és él újra itthon.

Bajnai Gordon tehát olyan programmal állt elő, melynek elemei már nagyrészt megvalósultak.
Ezek alapján mi nem kérünk meg egyszer a baloldali ifjúságpolitikából, mert azzal mindig a fiatalok járnak rosszul.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!