Balog Zoltán: Az eredmények megvédéséről lesz szó Kötcsén

Kezdetét vette a Somogy megyei Kötcsén a hagyományos polgári Piknik, mellyel kapcsolatban Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere elmondta: az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma.

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. Mellette Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (jobbra). MTI Fotó: Varga György

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy kúria előtt a miniszter, egyben az alapítvány elnöke azt mondta: a találkozó fő üzenete, hogy „mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni”.

Arról fognak beszélni, hogy mi a küzdelem tétje, például Brüsszellel, valamint arról, egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok - tette hozzá.

A miniszter két könyvvel a kezében érkezett: Jókai Anna Átvilágítás című művét, és egy, a kormány családpolitikájának eredményeit bemutató kiadványt mutatja majd be a találkozó résztvevőinek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!