A baloldal gátlástalanul támadja Magyarországot

Példátlannak tartja Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, hogy a magyar ellenzékiek a saját hazájukat is hajlandóak megtámadni, ha érdekeik úgy kívánják. A politikus szerint ez más országban elképzelhetetlen lenne. Semjén Zsolt az okok között sorolta a kétharmados magyar kormányzást, az új, keresztény alapokon nyugvó alkotmányt, és nem utolsó sorban a multinacionális extraprofit megadóztatását.

Semjén Zsolt szerint a magyar baloldaliaknak nincs alapjuk arra, hogy az Európai Unióban (EU) demokráciadeficitről beszéljenek Magyarország esetében. Ők ugyanis a Gyurcsány-kormány alatt szó nélkül nézték végig a rendőrrohamokat és szemkilövéseket. Abban pedig ideológiai különbséget lát, hogy a baloldaliak – az internacionalizmus jegyében – lebontanák a nemzeti lét kereteit.

Semjén Zsolt szerint ahhoz, hogy a tervezett úgynevezett „koppenhágai bizottság” legitim módon működhessen, szükség lenne az unió alapszerződésének módosítására. Ha ez megtörténik, akkor pedig a magyar embereknek kell eldönteniük, hogy az ország maradjon-e az EU-ban. Az alapítóelvekkel ellentétben ugyanis – e forgatókönyv szerint – Brüsszel így egyes tagállami hatásköröket is magához vonva, egy mindenkire kiterjesztett felügyeleti rendszert építene ki.

Veszélyes útra lép az Európai Parlament, ha elfogadja a Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által készített jelentést – értékelte az EP-vitát Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a Magyarországot felügyelő bizottság létrehozása a legrosszabb időkre emlékeztet, miközben fellebbezésre egyáltalán nincs lehetőség. A Tavares-jelentésről a kormány kedden memorandumot tett közzé.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!