A baloldali főpolgármester-jelöltek körüli cirkusz okozta az alacsonyabb részvételt a fővárosban

Harrach Péter várakozásai szerint alakultak a vasárnapi önkormányzati választáson a részvételi adatok, ugyanakkor meglepőnek tartja az északkeleti országrész kiugró szavazási hajlandóságát. Az MTI-nek vasárnap este nyilatkozva a Fidesz-KDNP eredményváróján kitért arra is: nagyjából papírforma eredményre számít, a Fidesz-KDNP győzelmének mértéke a kérdéses.

Az a cirkusz, ami a baloldali főpolgármester-jelöltek körül kialakult, indokolja azt a kiábrándultságot, ami a fővárosban az alacsonyabb részvételt eredményezte – mondta Harrach Péter. 
 
Úgy értékelte, a Fidesz-KDNP mozgósítása jól sikerült országosan, ugyanakkor azt tapasztalták, hogy az embereik és a polgárok is fáradtak. Ez a harmadik szavazás az idei évben és ez az aktivistákat meglehetősen kifárasztotta – jegyezte meg, hozzátéve: a dinamizmus hiányát még inkább érezte ugyanakkor a széthulló baloldal. 
 
A KDNP-s politikus az eddig beérkező eredményeket értékelve rámutatott: vasárnap reggel a nulláról indult minden párt, szerinte nem 2010-hez kell mérni az eredményt sem.
 
Kijelentette: nagyon fontos az eredmény, de egy embert nem csupán az eredmény minősít, hanem a helytállása is. Bátran kimondható, hogy a KDNP-s jelöltek a jelöltállításnál, a felkészülésnél és a kampányban egyaránt helytálltak; ez az egyik záloga a sikernek – összegzett a frakcióvezető.
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!