A baloldali képviselők ott folytatják, ahol abbahagyták

A Kereszténydemokrata Néppárt sajnálattal tapasztalja, hogy a magyar baloldali képviselők az Európai Parlamentben ott folytatják, ahol az előző ciklusban abbahagyták. Óriási felelősség terheli őket, mivel belpolitikai indíttatású megszólalásaik ártanak Magyarországnak és elősegítik az unióellenesség terjedését hazánkban. Niedermüller képviselő úr hétfői felszólalása nem felel meg a tényeknek.

Orbán Viktor nem támadta a magyar civil szervezeteket, hanem csak azon ál-civilekről beszélt, akik külföldi akaratból jöttek létre és kintről jövő pénzbeli támogatásból politikai munkát végeznek, kivonva magukat a párttörvény hatálya alól. A KDNP elítéli a joggal való ilyen visszaélést. Az adóhatóságtól és a rendőrségtől senki törvénytisztelő embernek vagy szervezetnek nem kell tartania Magyarországon.

A KDNP felhívja az MSZP és a DK európai képviselőit, hogy energiájukat ne meddő belpolitikai csatározásokra, hanem az Unió előtt álló feladatok megoldására fordítsák. Ebben számíthatnának a Fidesz és a KDNP európai képviselőinek támogatására is. Ideje lenne felmérniük, hogy az agresszív, az itthoni helyzetet hamis színben feltüntető vádaskodás nem hozza, hanem viszi a szavazatokat. A pocskondiázás helyett egymással folytatott nemes versenyben kellene eredményessé tenni a súlyos gondokkal küszködő Európai Uniót.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!