Bencsik András volt az Új Társadalom Szalon vendége

A MKDSZ és az Új Társadalom Szalon egy új, határokon átívelő közösség létrehozására törekedtek, amely felvállalja a nemzeti és európai identitást. A szalon vendégei, köztük az európai országok nagykövetségeinek képviselői, a rendezvényeken az alapítók szellemiségét ismerhetik meg. Harrach Péter, az MKDSZ elnöke nyitotta meg a november 8-i rendezvényt, amelynek előadója Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, a Békemenetek egyik főszervezője volt.

Bencsik András előadásában kiemelte, a Békement többről szól, mint a kormány politikája melletti kiállásról, a szabadságunkról, az önrendelkezésünkről, arról, hogy a magunk által kijelölt úton haladhassunk. Válasz a politikai, gazdasági, és a médiából érkező hazug támadásokra. Békés, de tevőleges tiltakozás. Hozzátette, ilyen hatalmas tömeg megszervezésére nem lett volna képes néhány újságíró. Az emberek egymást szervezték meg.

– Erősek, homogének, egységesek vagyunk! – üzente az előadó.

Az esten az egri Ostoros Pincészet boraival ismerkedhettek meg a vendégek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!