Brutális támadás Kispesten

Szombaton este két huszonéves fiút vertek meg brutálisan pár száz méterre otthonuktól. Az utóbbi időben mindennapossá váltak az ilyen embertelen, brutális bűncslekmények. A kormány a származásra való tekintet nélkül mindannyiunkat megillető védelmet nem tudja biztosítani. Határozottan követeljük ennek a bestiális esetnek a haladéktalan felderítését.

Szombaton este két huszonéves fiút vertek meg pár száz méterre otthonuktól. Mindketten eszméletüket vesztették, orr- és arccsonttörést szenvedtek, és azóta is kórházban vannak. A BRFK nem nyilatkozott - szólt a mai híradás.

Az utóbbi időben mindennapossá váltak az ilyen embertelen, brutális bűncslekmények. Ma a kormány a származásra való tekintet nélkül mindannyiunkat megillető védelmet nem tudja biztosítani, ezért romokban hever a közbiztonság. Egy-egy miniszterelnöki beszédet több szász rendőr biztosít, azonban utcán járőröző kollegákra nem nagyon jut pénz.

Határozottan követeljük ennek a bestiális esetnek a haladéktalan felderítését, nyomravezetői díj kitűzését és az elkövetők példás megbüntetését. Egyúttal szolidaritásunkról biztosítjuk az áldozatokat és mielőbbi felgyógyulást kívánunk nekik.

Tarnai Richárd (KDNP), választókerületi elnök

Háttér

A fiúk az Árpád utcai megállónál szálltak le az 50-es villamosról, és ott három roma származású fiatal kötött beléjük – mondta el a Hír Televíziónak a megtámadott fiúk apja. A két huszonéves fiatal szótlanul ment volna tovább, a támadók azonban utánuk futottak, és pár száz méterre, a saját lépcsőházuk előtt megverték őket. A fiatal fiúk nem ismerték a támadókat. „Feltehetőleg meg akartak minket ölni, mert se pénzt, se mobiltelefont nem vettek el tőlünk. Minden értéktárgyunk megvolt, viszont ahogy a földre kerültünk, még utána is ütöttek és rugdostak” – nyilatkozta a televíziónak Gergely, az egyik brutálisan megvert fiatal. „Előfordult már, hogy romákkal összetűzésbe keveredtünk, de szerintem mással is ugyanúgy elfordulhat ez, mint velünk” – folytatta Gergely. A brutálisan megvert fiúk édesapja azonnal feljelentést tett a támadók ellen, a Budapesti Rendőr-főkapitányág azonban négy nappal az eset után sem tájékoztatta a televíziót a történtekről, amit a térfigyelő kamerák is rögzíthettek. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!