Csak a Fidesz segíthet az országon

Magyarországon ma senki más nincs abban a helyzetben, hogy segítsen az országon, csak a Fidesz – mondta Orbán Viktor pártelnök a Fidesz európai parlamenti választási kampányát záró nagygyűlésén Szegeden. „Másra is lehet, de csak a Fideszre érdemes szavazni” – jelentette ki a pártelnök, akit több ezres hallgatósága fogadott.

Erős Magyarországhoz erős kormány kell, az erős kormányhoz, pedig erős parlamenti többség szükséges. Senki más nincs abban a helyzetben, hogy erős parlamenti többséget adjon az országnak, csak a Fidesz – szögezte le a Fidesz elnöke.

Kizárólag a Fidesznek van esélye arra, hogy létrehozza a magyar gazdaságból hiányzó egymillió munkahelyet, helyreállítsa a felbomlott a rendet és közbiztonságot – jelentette ki Orbán Viktor.

"Vasárnap olyasmi történhet Magyarországon, amelyre talán egyikünk sem számított". Szélesebb összefogás, olyan erős nemzeti egység jöhet létre, amelyre talán a rendszerváltáskor sem volt példa - közölte a pártelnök.

Az emberek közötti különbségek ugyan nem tűntek el, de „zárójelbe kerültek”, mindenki – lassacskán már pártállásra való tekintet nélkül – azt mondja, „legyen ennek vége, csomagoljanak össze, menjenek és kezdődjön valami más” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Azoknak, akik néha talán bizonytalanok voltak abban, hogy demokratikus módon lehet-e változtatni, a pécsi időközi választás elűzte a kételyét. Pécs azt üzeni: a demokrácia azoké, akik élnek vele, akik kezükbe veszik sorsuk irányítását – biztatta szavazásra a jelenlévőket a Fidesz elnöke.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!