Családi biztosok segítenék az adósságcsapdába került családokat

Családi biztosokkal segítené a hitelcsapdába került családokat. A biztos olyan együttműködést folytat a családokkal, amelynek során öt év alatt mindenki tisztára mossa magát, és utána tiszta lappal indul – ismertette a Kereszténydemokrata Néppárt javaslatát - Pálffy István, a párt frakciószóvivője  az M1 Ma reggel című műsorában. Az elképzelés szerint a rendszerben több százan, ezren segíthetik majd a magyar családokat.

Pálffy István hangsúlyozta: a családi adókedvezmény kiterjesztése után további védelmet biztosítanának azoknak a családoknak, amelyek hitelcsapdában vergődnek vagy éppen a szélén táncolnak. Ez a családi csődvédelem - tette hozzá.

Mint mondta: létrehoznák a családi biztos intézményét. A biztos olyan együttműködést folytat a családokkal, amelynek során öt év alatt mindenki tisztára mossa magát, és utána tiszta lappal indul.  

Kérdésre válaszolva kifejtette: a biztos tevékenyen is részt vehet a családi költségvetés összeállításában. Ez nem valamiféle) a családokra kényszerített, felülről irányító biztos, hanem egy együttműködő partner.

Pálffy István elmondta, a biztosnak komplex szerepe lenne, menedzselné a hitelt, amihez jogi, pénzügyi, közigazgatási ismeretek kellenek.

Az elképzelés szerint a rendszerben több százan, ezren segíthetik majd a magyar családokat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!