A családi csődvédelemről egyeztetett a Kereszténydemokrata Néppárt

A Kereszténydemokrata Néppárt folytatja a családi csődvédelem kérdésében az egyeztetéseket. Eddig a különböző tárcák szakértőivel folytattunk megbeszéléseket, most a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) a családok képviseletében és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) magas szintű képviselőivel történtek konzultációk. A NOE a családok irányából érkező igényeket tolmácsolta.

Az egyesület szeretné, ha a civil szervezeteket is bevonnák a törvény végrehajtásába, illetve kívánatos lenne, ha a kirendelt csődbiztosok szociális érzékenységről tennének tanúbizonyságot. Mivel a családi csődvédelmet kérő családok számára az új helyzet jelentős életmódbeli változást is eredményez, ezért inkább empatikus, mintsem hivatalnoki hozzáállás lenne szerencsés ezen kirendelt csődbiztosok részéről.

Az MNB munkatársai kihangsúlyozták, hogy fontos lenne a családi csődvédelmet összekapcsolni az átmenetileg vagy véglegesen eladósodott devizahitelesek problémáinak megoldásával.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!