Egy eszmerendszert kell következetesen képviselni + videó

Rendezett viszonyokat kell teremteni az oktatásügyben. Vannak viták, de úgy érzem, ezeket ideológiai-eszmei és a személyes ellentétek gerjesztik – jelentette ki Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.

Keskeny a mezsgye a túlzott liberalizmus és a túlzott rendpártiság között – szögezte le a politikus. Hozzátette: úgy érzi, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár jó szakember, a közoktatás területén rendben vannak a dolgok, a felsőoktatás területén lehetnek viták. Az indulatok azért szabadultak el, mert utóbbi területen komoly érdekek sérülnek.
Harrach Péter

A vasárnapi nyitva tartás elleni indítványukkal szemben az az egyik fő érv, hogy elbocsátásokkal járna annak bevezetése. Csakhogy a kereskedelemben kevesebben dolgoznak, mint amennyi embernek kellene. Itt a munkaügyi felügyeletnek van dolga, a szektorban nem elbocsátásra van szükség, hanem munkaerő felvételére – szögezte le Harrach.

Arról, hogy a kettős állampolgársághoz egyértelműen adnának szavazati jogot is, azt mondta: egy eszmerendszert kell következetesen képviselni, itt helye egyértelműen a határozottságnak van.

 
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!