Egyetlen forintot sem fognak elvenni Magyarországtól + Videó

Egyetlen forintot sem fognak elvenni Magyarországtól - mondta Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök leszögezte: bár az uniós pénzügyminiszterek tanácsa a hónap közepén várhatóan azt kezdeményezi majd, hogy jövőre függesszék fel a Magyarországnak járó kohéziós támogatások egy részét, mindenki készpénznek veheti, hogy 2013 januárjában (...) Magyarországtól egyetlen petákot sem fognak elvonni.
 

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az ország ellen 2004 óta folyik túlzottdeficit-eljárás, ezért most a múlt következményeit szenvedjük el, azonban az ügyet technikai jellegűnek minősítve kifejtette: Brüsszelben mindenki elismeri Magyarország óriási erőfeszítéseit, a magyar számok jók, az idén és jövőre csak hét uniós államban lesz alacsonyabb a hiány a magyarországinál.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy az új európai uniós fiskális paktum segít az euró megerősítésében, ez pedig Magyarország érdeke is. Ugyanakkor kiemelte, hogy a szerződés Magyarországra csak azután vonatkozik majd, hogy csatlakozott az eurózónához. Azt viszont a legoptimistább becslések sem valószínűsítik, hogy az ország 2018 előtt belépésre alkalmas állapotban lenne.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!