Együttérzésünket fejezzük ki az örmény katolikus közösség tagjainak

Megrendüléssel értesültünk Őboldogsága XIX. Nerszész Bedrosz örmény katolikus pátriárka haláláról. Imáinkban megemlékezünk tiszteletre méltó személyéről, Isten irgalmába ajánlva lelkét. Főtisztelendő Atyán keresztül fejezzük ki együttérzésünket a hazánkban élő örmény katolikus közösség tagjai felé. Semjén Zsolt, a KDNP elnökének  levele Fülöp Ákos, Budapesti-Örmény Katolikus kormányzó úrnak.

Főtisztelendő
Fülöp Ákos
Budapesti-Örmény Katolikus kormányzó úr

Bp. Orlai u. 6.
1117

Főtisztelendő Atya!

Megrendüléssel értesültünk Őboldogsága XIX. Nerszész Bedrosz örmény katolikus pátriárka haláláról. Imáinkban megemlékezünk tiszteletre méltó személyéről, Isten irgalmába ajánlva lelkét. Főtisztelendő Atyán keresztül fejezzük ki együttérzésünket a hazánkban élő örmény katolikus közösség tagjai felé.

Alig egy hónappal ezelőtt, Pünkösd ünnepére készülve köszönthettem őt a Parlament épületében, amikor hazánkban tett első látogatása alkalmával visszatekintettünk az örmény katolikusok magyarországi hagyományaira. Bízom abban, hogy a pátriárka személyes buzdítása lélekben továbbra is segíti az itt élő örmény közösség életét, erősíti a hívek összetartozását.

Budapest, 2015. június 26.

Együttérzéssel:

Semjén Zsolt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!