Együttműködésre épülő időszak vár ránk

Vácon sajtótájékoztatott tartott Harrach Péter a KDNP alelnöke, aki a 2014-es országgyűlési választáson, fölényesen nyert egyéni képviselői mandátumot, a Pest megye 04. sz. választókerületében. A politikus köszönetet mondott a Vác és környéke, a Dunakanyar, az Ipoly völgye, a Börzsöny, és a Felső-Galga menti települések lakóinak, továbbá a kampányban közreműködőknek.

A Fidesz egyértelmű felhatalmazást kapott arra, hogy folytassa a megkezdett munkát. Közös értékeken alapuló politikai család tagjai vagyunk. Az ellenzék a gyűlöletkeltésre építette a kampányát, amely időnként már a jó ízlés határát súrolta, például az ilyenkor Európában mindenhol szokásos gratuláció is elmaradt. Nekem személyesen semmi problémám nem volt az ellenfeleimmel, csupán annyi, hogy rossz társaságba keveredtek. Köszönöm a választók bizalmát. Minden itt élő ember érdekét képviselni fogom. Nyugalmas, együttműködésre épülő időszak fog következni. Csak kormánypárti képviselőnek van lehetősége arra, hogy a választókerülete érdekeit eredményesen képviselje.

Arra a kérdésre, hogy Vác vonatkozásában melyek a képviselő jövőre vonatkozó tervei Harrach Péter elmondta, a nagyobb volumenű problémák, mint például a mélygarázs ügyének rendezése, a híd és útépítés szükségessége, valamint az árvízvédelem nem megy olyan gyorsan, mint szeretnék. Mindezek egyik legfontosabb akadálya, hogy a főváros magas GDP aránya miatt, Pest megye kevés uniós forráshoz jut. Ezt az államnak, saját forrásból, bizonyos mértékig kompenzálnia kell. Hozzátette, Vácott a kultúra és a sport megerősödött, ami része a jó közérzetnek. Azt is hangsúlyozta, hogy a választókerülete kistelepülésein, a rekreációs lehetőségekben, és a turizmus megerősítésében látja a fejlődés motorját.

Fördős Attila ( KDNP) polgármester megköszönte a váciaknak, hogy az országos átlag felett mentek el szavazni, és éltek a demokratikus jogaikkal. „A győzelem szignifikánsan egy irányba mutatott: a Fidesz-KDNP pártszövetség javára.”  

Pető Tibor ( Fidesz) alpolgármester, Harrach Péter kampányfőnöke, szintén köszönetet mondott a választóknak. Kiemelte, hogy a kampánycsapat összehangolt és eredményes munkájának is köszönhető, hogy Vácon soha nem látott fölénnyel nyert az egyéni képviselőjelölt, és a pártszövetség. Még azokban a körzetekben is, ahol eddig az ellenzéki politikusok hagyományosan erősek voltak. „Ez is azt mutatja, hogy a választók elégedettek a kormány munkájával, és nem kérnek az ellenzék gyűlöletpolitikájából.” Pető kitért arra is, hogy nincs pihenés, mert jönnek az Európa Parlamenti választások, és elkezdik a felkészülést az őszi önkormányzati választásokra is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!