Elfogadhatatlanok és veszélyesek a politikus kijelentései

A Kereszténydemokrata Néppárt veszélyesnek és elfogadhatatlannak tartja Novák Elődnek a demográfiával kapcsolatos, parlamentben elhangzott szavait. Novák Előd a javuló demográfiai adatokat értékelte a Jobbikra jellemző sajátos aspektusból. Bár az adatok hosszú idő után némi biztató javulást mutatnak a születésszám tekintetében, Novákot elsősorban nem a népességszám alakulása érdekli, hanem az, hogy kisebbségi vagy többségi családokba születnek-e a gyerekek.

Magyarország lakosságába természetesen beletartoznak a különböző kisebbségek és nemzetiségek, csak velük együtt nőhet, vagy rossz esetben fogyhat a népesség, gyarapodhat vagy szegényedhet az ország. Semmilyen politikai népszerűségre törekvés nem indokolhatja azt a retorikát, amely szerint az itt élő kisebbségek gyermekei alacsonyabb rendűek, kisebb értékűek lennének másoknál.

Novák Elődöt felszólítjuk, inkább azon dolgozzon, hogy a megszületett gyermekek megfelelő nevelésben részesüljenek, hogy a nemzetnek hasznos, ugyanakkor egyéni boldogulásukat is megtaláló tagjaivá legyenek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!