Elismerte Magyarország sikereit az Európai Bizottság

A Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja szerint az Európai Bizottság jelentése még nagyobb elismerés Magyarországnak, mint a deficiteljárás megszüntetése volt. Az Európai Bizottság ma tette közzé, hogy a tizenhét vizsgált uniós tagállam közül Horvátországban, Olaszországban és Szlovéniában túlzott a makrogazdasági egyensúlyhiány; Magyarországon is vannak egyensúlytalansági tényezők, ezek mértéke azonban nem túlzott.

A Kerszténydemokrata Néppárt közleménye

Az Európai Bizottság jelentése még nagyobb elismerés Magyarországnak, mint a deficiteljárás megszüntetése volt.

A brüsszeli testület is úgy látja, hogy a magyar költségvetés jól tervezett, és a hiánycél alatt fog maradni. Brüsszel szerint a magyar gazdaság és az államháztartás működésében elhanyagolhatóak a kockázatok, ez pedig a kormány és a vállalkozások teljesítményét ismeri el. Jó irány tehát a foglalkoztatottak negyedmilliós növelése, a rekord alacsony munkanélküliség, infláció és alapkamat, amik most pozitív visszaigazolást kaptak az Unió vezető testületétől. Megérte a Brüsszel meggyőzésért hívott küzdelem, az uniós politikusok és bürokraták végre belátták, hogy Magyarország valóban jobban teljesít, és ez az eurót használó nyugati országok tekintetében még inkább így áll.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!