Erős családi kötelékek nélkül nem lehet sikeres Magyarországot építeni

Magyarországnak óriási szüksége van a stabil, kölcsönös elfogadáson és szereteten alapuló házasságokra, amelyek egy-egy új család alapjait képezik. Manapság sokan, sokféleképpen igyekeznek megítélni a házasság intézményét, amely véleményünk szerint nem egy változó fogalom, hanem egy férfi és egy nő szabad elhatározásán alapuló, erős szeretetszövetsége, kölcsönös elköteleződése.

A Kereszténydemokrata Néppárt maximálisan támogatja a most megrendezett Házasság hete rendezvénysorozatot, mert valljuk, hogy erős családi kötelékek nélkül nem lehet sikeres Magyarországot építeni. Mindezt az alapvetést igyekeztünk az elmúlt választási ciklusban is következetesen képviselni, s így a családok kiemelt védelmén keresztül elérni, hogy lelkileg is kiegyensúlyozott társadalma legyen hazánknak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!