Értékes időt vesztünk

A szocialista kormány elszalasztja a válság által a szerkezeti reformok elindítására kínált esélyt, mondta Orbán Viktor a Financial Timesnak. A londoni üzleti napilap keddi számában megjelent cikkben a Fidesz elnöke kijelentette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az EU által nyújtott 25 milliárd dolláros pénzügyi csomag nem a reformok támogatására, csak a magyar küladósság refinanszírozására szolgál.

„A csomag mozgásteret nyújthatott volna a reformokhoz is. Értékes időt veszítünk” ” mondta a magyar politikus a brit lapnak.
 
A Financial Times szerint az ellenzéki párt vezetője azt jósolta, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök alacsony népszerűségének valamelyes javulása átmenetinek bizonyul majd, mivel a választók tetteket akarnak látni, és csalódni fognak. Orbán Viktor szerint a kormány „nagy zajt kelt”, viszont nincsenek konkrét politikai elképzelések, és ezek hiányát az emberek fogják megszenvedni.
 
A brit lap kommentárja szerint a magyarországi gazdasági válság lehetőséget teremt az ellenzék vezetőjének a politikai visszatérésre. Orbán Viktor biztosra veszi, hogy a jövő évi parlamenti választásokon, „ha nem még előbb”, el tudja távolítani Gyurcsány Ferencet tisztségéből, és ismét hatalomra kerülhet, írta a keddi Financial Times. A lap szerint ez figyelemreméltó visszatérés lenne a volt kormányfő számára, akit saját pártjából is bíráltak a 2002-es választások elvesztéséért, és azután is, hogy 2006-ban nem tudta visszaszerezni a hatalmat.
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!