Ez a magyar nemzet életösztönének megnyilvánulása volt

Ami választásokon történt, az a nemzet életösztönének megnyilvánulása volt. A választási eredmény a nemzet történelemből hozott akaratát fejezte ki, azt, hogy itthon vagyunk ezen a földön – mondta Semjén Zsolt a Hír televízió Péntek 8 című műsorában.

A leendő miniszterelnök-helyettes mindjárt a beszélgetés elején hangsúlyozta, nem lett más ember ezzel a tisztséggel, mint előtte volt. Feladatairól szólva Semjén elmondta, hogy míg Navracsics Tibor a közigazgatással és a kormányzati ügyekkel foglalkozik majd, addig ő egyfajta politikai miniszterelnök-helyettes lesz, a nemzetpolitika lesz a feladata. Ez a KDNP elnöke szerint nem más, mint egy egyetemes valóság, a cél az, hogy a nemzet fennmaradjon és a polgárai jobban éljenek. A különféle szakterületek, de az összes minisztérium is idetartozik. Ezek a saját szakterületükön az egyetemes nemzetpolitikát kell, hogy segítsék.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!