Facebook-bocsánatkérés a KDNP eltüntetett profilja miatt

"Hiba történt, amiért őszintén bocsánatot kérünk” - olvasható a Facebook állásfoglalásában.

 

Mint ismeretes, szerdán fél napra eltűnt a Kereszténydemokrata Néppárt Facebook-profilja, mivel annak működését a Facebook indoklás nélkül felfüggesztette. A párt panaszt tett, ezt követően a következő üzeneteket kaptuk a legnépszerűbb közösségi média illetékeseitől:

„Miután megvizsgáltuk ellenvetésedet, KDNP és Frakciója nevű oldalad közzétételre került. Ez azt jelenti, hogy ettől kezdve nyilvánosan megtekinthető” - tájékoztatta az admnisztrátorokat a Facebook csapata. De ennél konkrétabb bocsánatkérésére is sor került:

„Csapatunk egy tagja véletlenül eltávolított valamit, amit Ön posztolt a Facebookon. Hiba történt, amiért őszintén bocsánatot kérünk. Azóta visszaállítottuk a kérdéses tartalmat, így azt már Önnek is látnia kell.”

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!