Fél éve senki nem kezeli a válságot

Nyilvánvaló, hogy az MSZP nem akar radikális megoldást, az a jó a szocialista képviselőknek, ha a lehető legtovább kihúzzák. Pedig az ország érdeke az, hogy minél előbb elkezdődjön a valódi kormányzás, ugyanis több mint fél esztendeje nem kezeli senki a válságot -  mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában Harrach Péter.

Az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke úgy véli: válságkezelés helyett kommunikációs trükkökkel van elfoglalva a leköszönő kormányfő. Hozzátette: hazánkban a válság sokszintű, nemcsak gazdasági és pénzügyi, hanem morális, szociális, vezetési és elsősorban bizalmi.

- Családpolitikát csak az tud csinálni, akinek helyes fogalma van a családról és a házasságról. A szocialistáknak alig, a liberálisoknak egyáltalán nincsen - jelentette ki Harrach Péter. Medgyessy Péter miniszterelnöksége óta a balliberális kormányok fokozatosan szétverték a polgári kabinet családtámogatási rendszerét, noha az kellően differenciált volt, a legszegényebbek támogatását is magában foglalta, közben a dolgozó, tehát a legnagyobb terhet viselő szülőket különösen segítette - tette hozzá. Ott tartunk, hogy ma jobban megéri segélyen tengődni, mint dolgozni. A Fidesz-kormány idején ez másként volt - mutatott rá a képviselő.

- A rendőrség nem állhat politikai befolyás alatt, pedig ma erről van szó - közölte a politikus, hozzátéve: ennek két látszólag ellentmondásos következménye van. Ahol határozott fellépés kellene, ott nem teszi, ahol tisztelni kellene a szabadságjogokat, ott megsérti - mondta az alelnök.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!