Felelősek vagyunk közösségünk tagjaiért!

A jótékonyság világnapján tudatosítanunk kell, hogy feladatunk van a világon. Oda kell figyelnünk azokra, akik rászorulnak a segítségre. Mindannyiunk segítségére. Politikai pártként célunk, hogy minél jobban megerősítsük a karitatív szervezeteket, segítsük munkájukat, s ezzel párhuzamosan egy jól működő állami szociális rendszert is fenntartsunk.

Az emléknap felidézi bennünk az éppen 20 esztendeje elhunyt kalkuttai Teréz anya állhatatos munkáját, önzetlen szeretetét, de életműve elsősorban arra irányítja figyelmünket, hogy vegyük észre a körülöttünk élők nehézségeit és tegyük meg azt, ami hitünkből fakadóan tőlünk telik. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik rengeteg erőfeszítéssel önkéntesként, ingyenes segítséget nyújtanak rászoruló embertársainknak, hiszen mind személyünkben, mind társadalmi szinten felelősek vagyunk közösségünk tagjaiért.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!