Felháborító a tudatos politikai provokáció

A hétvégi melegfelvonulás is jelzi, hogy Magyarországon biztosított a szólásszabadság és a békés gyülekezés szabadsága – világnézetre és hovatartozásra tekintet nélkül. A homoszexuálisokat jogilag nem éri hátrányos megkülönböztetés, azonos állampolgári jogokkal és kötelességekkel rendelkeznek, mint heteroszexuális társaik. Amit a KDNP a múltban és a jövőben is felháborítónak tart, az a tudatos politikai provokáció – érdekvédelmi köntösbe bújtatva.

Rendkívül visszásnak tartjuk, hogy ha azok, akik toleranciát követelnek, mások vallási meggyőződését nem tisztelik, hanem azt - akár nemzeti szimbólumokkal együtt – nyilvánosan gúnyoljak. A menet egyes tagjainak a keresztény jelképeket besározó megnyilvánulásai minden jóérzésű embert sértenek, a vallásosakat pedig kifejezetten felháborítják. A szervezőknek sajnos évek óta nincs szándéka vagy ereje, hogy ezen provokálókat kiszűrjék a menetből. A KDNP természetjogi alapon továbbra is ellenzi az azonos neműek házasságát, melyet az Alaptörvény is kizár. A gyerekek érdekeire figyelemmel nem fogadjuk el a meleg párok örökbefogadásának engedélyezését sem. Valljuk, hogy a férfi és nő egységére épített család a társadalom legalapvetőbb építőköve, a családok támogatása pedig az állam egyik legfőbb feladata. A keresztény értékeket nem a változó divatok, hanem a kétezer éve továbbélő hagyomány táplálja. E téren véleményünk szabad kinyilvánításának jogát alapvetőnek tartjuk és álláspontunk tiszteletben tartását mindenki mástól is elvárjuk!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!