Fenyvesi Zoltán eddigi közéleti szerepvállalásával bizonyította hitelességét

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szerint Pad Ferenc, a baloldali szervezetek jelöltje a tapolcai időközi országgyűlési választáson „a múlt embere” – mondta Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke. Az IKSZ szerint Pad Ferenc, a baloldal jelöltje azokkal játszik egy csapatban akik egyszer már tönkre tették az országot, és fiatalok tízezreit lökték a devizahitel-csapdába azzal, hogy felszámolták az otthonteremtési rendszert.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a jelölt a munkások és a szegények képviselőjeként tünteti fel magát, ehhez képest belőlük él, és négy helyről vesz fel fizetést. Azt, hogy egy-egy munkát milyen minőségben végez el, jól mutatja a Mal Zrt. esete, hiszen az iszapkatasztrófa bekövetkeztekor felügyelő bizottsági tag volt – tette hozzá. Szavai szerint Pad Ferenc semmit nem tett, és ennek következtében több száz munkahely szűnt meg, az ottmaradó munkások bére pedig 20 százalékkal csökkent.

Az IKSZ arra kíváncsi, miért nem tett semmit az iszapkatasztrófa elkerüléséért, és miért nem tiltakozott, amikor párttársa és szövetségese Schwartz Béla ajkai polgármester ki akart számlázni közel 30 milliós költséget a katasztrófa sújtotta településeknek, miközben az egész ország gyűjtött. Pad Ferenc a múlt embere, ezt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc támogatását is élvezi – fogalmazott.  

Véleménye szerint, a Fidesz-KDNP jelöltje, Fenyvesi Zoltán eddigi közéleti szerepvállalásával és tanári pályájával bizonyította, hogy hiteles politikus, és ismeri a fiatalok problémáit

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!