A Fidesz-KDNP győzött Dunaújvárosban

Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a most vasárnapi dunaújvárosi időközi önkormányzati választást. A szocialisták jelöltje csak a negyedik helyet szerezte meg.

32 százalékos választói részvétel mellett a Fidesz-KDNP jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyerte a dunaújvárosi időközi választást a város 4-es számú önkormányzati választókerületében. Az új önkormányzati képviselő, aki a körzet minden szavazókörében győzött, 405 szavazatot (39 %) szerzett.

Huszti Zsolt, a DK jelöltje lett a második 241 vokssal (23 %). Barta Endre (Jobbik) 199 szavazatot (19 %) kapott, míg Selyem József (MSZP) mindössze 97 szavazatot (9 %). Pappné Grabant Ilona, a Párbeszéd Magyarországért jelöltjét 84 választó (8 %) támogatta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!