A Fidesz-KDNP pártszövetség köszönet mond a mentés résztvevőinek

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere és Michl József  tatai kereszténydemokrata városvezető a Fidesz-KDNP frakciószövetség nevében köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt napokban részt vett a bajba jutott emberek mentésében, ugyanakkor bírálta az MSZP-t, amiért egy ilyen helyzetben segítség helyett politikai haszonlesőként lépett fel.

A két kormánypárti politikus közös sajtótájékoztatóján  a Fidesz-KDNP frakciószövetség nevében köszönetet mondott mindenkinek – rendőröknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelmi szakembereknek, katonáknak, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, a közigazgatásnak és magánszemélyeknek - aki az elmúlt napokban részese volt az összefogásnak.     

Mint elmondták, Székesfehérváron négy melegedőben 800 embert, Tatán pedig 500 embert fogadtak be.    

Cser-Palkovics András ugyanakkor bírálta az MSZP-t, mert szerinte az ellenzéki párt "mindent a hatalom oltárára emelve", ebből a helyzetből politikai haszonlesőként eredményt kíván kovácsolni. Mint mondta, a szocialisták már az első órákban vizsgálóbizottsággal foglalkoztak, ahelyett, hogy segítettek volna. Szerinte ez egy ilyen helyzetben nem csak céltalan, hanem cinikus hozzáállás is, és pont azoknak az embereknek a megsértése, akik az összefogás részeseként segítették a probléma megoldását.  

Az a kérdés, hogy a bajban hol volt Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila ? – fogalmazott Cser-Palkovics András.    

Arra a felvetésre, hogy az MSZP megnyitotta helyi irodáit, a fideszes politikus azt mondta: nem irodák megnyitására lett volna szükség, hanem arra, hogy meleg teát, ételt vigyenek az úton rekedteknek vagy a melegedők egyikébe. Az MSZP vizsgálóbizottságról szóló kezdeményezésére vonatkozó kérdésre kijelentette: nem vizsgálóbizottságokra van szükség, hanem a bajbajutott emberek segítésére, ezt kellett volna tenniük a szocialistáknak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!