Firtl Mátyás a 2009-es tervekről a Corvinus Rádióban

A gazdasági válság legyengült állapotban érte hazánkat, így a szomszéd országokkal összehasonlítva még erősebben jelentkeznek nálunk a negatív hatásai – mondta el a Corvinus Rádiónak Firtl Mátyás, Sopron Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke, aki arról is szólt, hogy a 2009-ben tartandó európai parlamenti választás előremutató lehet.

A megszorító költségvetés, a pénzügyi válság még valahogyan leküzdhető, elmúlik, de a gazdasági válság még súlyosabb megszorításokkal fenyeget – hangsúlyozta Firtl Mátyás. A kereszténydemokrata politikus tarthatatlannak nevezte, hogy a kormány 2002 óta folytatott politikája miatt Magyarország – az EU-hoz egyszerre csatlakozó országok között – éllovasból sereghajtóvá vált, hogy elvesztette gazdasági stabilitását, és mára a harmadik világbeli országok szintjére süllyedt.

Firtl Mátyás az interjúban beszámolt a 2008. évi a Sopron és térsége érdekében végzett parlamenti munkáról, továbbá a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat terveiről, a megyét érintő aktuális kérdésekről is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!