Fővárosi IKSZ győzelem a KDNP-s teremlabdarúgó tornán

December 30-án, a Szent Imre Gimnázium tornatermében a XVI. kerületi KDNP szervezésében negyedik alkalommal került megrendezésre a Tupi Miklós teremlabdarúgó emléktorna (IV.Szilveszteri kupa). A tornát veretlenül, a döntőben hetesrúgásokkal a fővárosi IKSZ csapata nyerte.

December 30-án a Szent Imre Gimnázium tornatermében a XVI. kerületi KDNP szervezésében negyedik alkalommal került megrendezésre a Szilveszteri Focitorna, amelyet az idén a KDNP XVI. kerületi szervezete a nyár folyamán tragikus hirtelenséggel elhunyt titkára, Tupi Miklós emlékének szentelt.

A tornára az IKSZ által szervezett 24 órás sport keretében került sor, mellyel a résztvevők a sportpolitika helytelen kormányzati kezelése ellen tiltakoztak. A focitornán 10 csapat vett részt, a csapatok létszáma átlagosan 9 fő volt. A 40 év feletti korosztályban az 1. helyezést, immáron negyedik alkalommal a KDNP  I. kerület alapszervezete érte el. A második helyezett a KDNP XVI. kerületi alapszervezete lett. A 40 év alatti korosztályban az 1. helyezett  az F-IKSZ válogatott csapata, a 2. helyezett a KDNP I. kerületi alapszervezete, a 3. helyezett a KDNP. IV. kerületi alapszervezete lett.

A focitornán összesen 18 mérkőzést játszottak. A kupát és az érmeket Kontur Pál országgyűlési képviselő és Gáspár József főszervező adta át. A rendezők köszönetet mondanak a KDNP XVI. kerületi alapszervezete tagjainak, akik a segédkeztek a vendéglátásban és a szervezésben.

A tornáról készült fotók itt tekinthetők meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!