Gyurcsány Ferenc az utolsó leheletéig küzd hatalomban maradásáért

Az ország kormányozhatóságáért, stabilitásáért, a cselekvési program végrehajtásáért „semmilyen személyes árat nem tartok nagynak” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc arra a kérdésre válaszolva, hajlandó-e lemondani a két párt megegyezésének érdekében azon a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentette, hogy az MSZP elnökeként közvetlen tárgyalást kíván folytatni az SZDSZ-szel.

A miniszterelnök kijelentésére a Kereszténydemokrata Néppárt Országgyűlési Képviselőcsoportja közleményben reagált>

Ma ismételten tanúi lehettünk annak, hogy Gyurcsány Ferenc láthatóan az utolsó leheletéig küzd hatalomban maradásáért. Szinte már tragikomikus, ahogy bármit megtenne azért, hogy megtarthassa puccsal szerzett pozícióját. Gyurcsány most - célja elérése érdekében - közvetlen politikai tárgyalást kíván folytatni az SZDSZ-szel.

A KDNP úgy véli, Magyarország polgárai az elmúlt hat esztendőben már soksorosan megfizették Gyucsány Ferenc ámokfutásának árát. Az emberek többsége teherbíró képességének végső határához érkezett. Ismételten hangsúlyozzuk: Magyarországon már csak az előrehozott választások segíthetnek.

Bízunk Fodor Gábor, az SZDSZ elnökének józan ítélőképességében és emberi tisztességében, hogy az országot nem akarja - Gyucsány Ferencnek engedve - még mélyebb válságba taszítani – áll a közleményben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!