Hatvan százalék fölött a Fidesz

Háromszor annyian szavaznának egy most vasárnapi választáson a Fideszre, mint ahányan az MSZP-re a Századvég és a Forsense közvélemény-kutatása szerint. A szeptemberi adatokhoz képest a Fidesz öt százalékkal javított, míg az MSZP ugyanennyivel rontott a megítélésén a biztos szavazó pártválasztók körében.

A Fidesz ebben a körben 62, az MSZP 20, míg a Jobbik 12 százaléknyi szavazatot kapna egy országgyűlési választáson. Az LMP négy, az MDF egy százalékot kapna, míg az SZDSZ még az egy százalékot sem érné el.

Az összes kérdezett körében a szocialisták támogatottsága jelenleg 11 százalék (3 százalékkal kevesebb, mint szeptemberben), a legnagyobb ellenzéki párt pedig a válaszolók 33 százalékát (8 százalékkal többet, mint egy hónapja) tudhatja maga mögött. A Fidesz tábora az 55 év felettiek és a budapestiek körében is rendkívül erős, majdnem kétszer nagyobb, mint MSZP-é. Egy most vasárnapi választásra a szavazók 59 százaléka menne el biztosan.

A Bajnai-kormány megalakulása óta az október az első olyan hónap, amikor romlott a kabinet megítélése. A többség, 57 százalék negatívan értékelte a kormány munkáját. A megkérdezettek inkább Orbán Viktort tartják alkalmasabbnak a miniszterelnöki poszt betöltésére, mint Bajnai Gordont, 45 százalék Orbánt, 25 százalék Bajnait tartja alkalmasabbnak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!