Hazudott Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője!

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője hazudott pénteki sajtótájékoztatóján. Állításaival szemben a tények: Semjén Zsolt és családja vagyonnyilatkozatai a parlament.hu honlapon hozzáférhetőek a nyilvánosság számára, melyekben minden pontosan szerepel. Korábbi sajtómegkeresésekre már közöltük: az üdülőt a Semjén család több mint fél évszázada használja, és kb. 30 éve került Semjén Zsolt szüleinek tulajdonába.

A nagyszülők akaratából került 2003-ban – életjáradéki szerződés formájában – az unokák tulajdonába. A Semjén házaspár és gyermekei természetszerűen vagyonközösségben vannak, tehát kötelezettségeiket is így rendezték. A tetőtér beépítés után – ami építészetileg kb. negyedszázada volt előkészítve – lett 102 négyzetméter (az alsó rész 54 négyzetméter, a felső 47, tehát összesen 101, 5 négyzetméter). Ezek a munkálatok több éven át tartottak. Mindez pontosan szerepel Semjén Zsolt és családja vagyonnyilatkozataiban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!