Helyes lépés az adókiterjesztés visszavonása

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöksége helyesli „a tévesen internetadóként” emlegetett adókiterjesztés visszavonását, és reméli, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése emiatt nem késik. Az elnökségi ülésén megerősítették, hogy a kereszténydemokraták fontosnak tartják az üzletek vasárnapi nyitva tartásának ésszerű szabályo­zását.

A KDNP elnöksége azt Javasolja, hogy az alapvető kereteket az Országgyűlés szabja meg, azonban legyen a telepü­lési önkormányzatoknak is megfelelő jogkörük, hogy a tényleges helyi igényeket figyelembe vehes­sék.Az ülésen szó volt az önkormányzati választáson elért eredményekről is, és a párt elnöksége jóleső érzéssel nyugtázta a Fidesz-KDNP szövetség elsöprő győzelmét.

A kereszténydemokraták tisztában vannak azzal, hogy ami számukra öröm, az más indulók számára ke­serűség. Ám még a legnagyobb választási vereség sem indokolja, hogy egyesek kétségbeesésükben nemzetközi támadássorozatot indítsanak Magyarország ellen.

A KDNP országos elnöksége felkéri az Országgyűlésben frakcióval rendelkező ellenzéki pártokat, hogy mind itthon, mint az Európai Parlamentben határolódjanak el a Demokratikus Koalíció felelőtlen lépéseitől.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!