Helyre kell állítani a honvédség becsületét

Csorba esett a Magyar Honvédség becsületén, helyre kell állítani azt, rendet kell tenni a honvédségnél – mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) előtt álló feladatokról Simicskó István, a HM leendő parlamenti államtitkára a Clever Ferret 2010 nemzetközi hadgyakorlaton Hajmáskéren. A legfontosabb feladatunk, hogy ilyen botrányok többet ne forduljanak elő, ennek érdekében a következő időszakban komoly lépéseket fogunk tenni.

A Clever Ferret 2010 a honvédség idei legnagyobb kiképzési rendezvénye; a június 6-án befejeződő nemzetközi hadgyakorlatban összesen csaknem 2400 magyar, olasz és szlovén katona vesz részt, a cél egy újabb afganisztáni szerepvállalásra való sikeres felkészülés. Tömböl László vezérezredes, a vezérkar főnöke a csütörtökön, egy robbanás következtében megsérült két olasz katona állapotáról elmondta, hogy jól vannak, sérüléseik nem súlyosak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!