Huszonéves szülők őszinte gondolatai házasságról, gyermekvállalásról

A „Házasság Hete” eseménysorozathoz kapcsolódva az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)  február 11-én beszélgetős estet szervez a Hadik Kávéházba. Család vagy karrier? Karrier vagy család? A vendégek saját történetükkel bizonyítják, hogy hittel, kitartással és persze ügyes szervezéssel jól lehet a kettőt együtt is csinálni!

Aki mer, az nyer!

A „Házasság Hete” eseménysorozathoz kapcsolódva az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) beszélgetős estet szervez. Családbarát Munkacsoportjuk vendégei olyan fiatal házaspárok lesznek, akik szerint igenis megéri huszonéves fejjel belevágni a családalapításba.



Bár gondolataikkal a mai világban, amikor egyre kitolódik a házasságkötések időpontja, igencsak formabontónak számítanak, büszkén vállalják, és mesélnek arról, hogyan teljesedett ki életük, mióta egybekeltek és szülővé váltak.

A fiatalok ma jellemzően félnek az elköteleződéstől, sokan tartanak attól, hogy a házasságkötés, gyermekvállalás mellett nem jut majd elég energiájuk a karrierépítésre. Egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy a huszas években az egzisztenciaépítésre kell koncentrálni, a média pedig rátesz jó pár lapáttal, hogy 30 alatt garantáltan ne is foglalkozzanak a családalapítás gondolatával.

Család vagy karrier? Karrier vagy család? Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség vendégei saját történetükkel bizonyítják, hogy hittel, kitartással és persze ügyes szervezéssel jól lehet a kettőt együtt is csinálni!

A rendezvény helyszíne: Hadik Kávéház (galériája) - 1111 Bartók Béla út 36.

Időpontja: 2016. február 11. 17.30

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!