Ipartestületi küldöttgyűlés Sopronban

A Sopron és Vidéke Ipartestülete küldött taggyűlésének meghívottja volt Firtl Mátyás, Sopron és környéke kereszténydemokrata országgyűlési képviselője, akinek a térség és a régió családi-, kis-, és közepes vállalkozásai nevében is köszönetet mondott Károlyi Gyula, országos alelnök, azért, hogy a Magyar Országgyűlésben a képviselő felvállalta a vállalkozókat érintő legfontosabb kérdéseket.

Az Ipartestület országos elnöke, Szűcs György is jelen volt az eseményen, amelynek napirendi pontjai között szerepelt a Sopron és Vidéke Ipartestület 2008. évi tevékenységéről szóló beszámoló, az Ipartestület 2008. évi költségvetésének értékelése, továbbá beszámoló és véleményezés az Ipartestület Felügyelő Bizottságának munkájáról. A küldött taggyűlésen kitüntetések átadására is sor került.

Az eseményen részt vevő Firtl Mátyás, országgyűlési képviselőnek nemcsak a helyi ipartestületi tagok és vállalkozók nevében, hanem az iparosok országos alelnökeként Károlyi Gyula elnök mondott köszönetet azért, hogy a magyar országgyűlésben a képviselő felvállalta a vállalkozókat érintő legfontosabb gondok megoldását. Ezek között a város kezdeményezésére létrejött soproni, februári, regionális hatóságok közötti egyeztetést követően intézett Firtl Mátyás írásbeli kérdést a kancelláriaminiszterhez a hatóságok jog- és feladatkörei közötti átfedések megszüntetése érdekében. Mindezek mellett számos más, a vállalkozók számára kiírt pályázatok, az uniós támogatások mértéke, a vállalkozók érdekét szolgáló infratrukturális kérdésekben is számos alkalommal felszólalt Sopron és környéke országgyűlési képviselője a Magyar Országgyűlésben.

Firtl Mátyás őszinte elismerését fejezte ki a helyi családi-, kis- és középvállalkozóknak azért, hogy a gazdasági válság közepette is mindent megtesznek annak érdekében, hogy munkahelyeket biztosítsanak, és a legnagyobb áldozatok árán is megőrizzék az ország számára nélkülözhetetlen értékteremtő erejüket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!