Iskola – erkölcs – tudás

Az oktatásügy előtt álló feladatokról, a szervezeti és tartalmi megújulás elveiről és részleteiről rendez konferenciát a Kereszténydemokrata Néppárt és a Barankovics István Alapítvány Iskola – erkölcs – tudás címmel 2009. november 7-én, szombaton 10.00 órai kezdettel a Dunamelléki Református Egyházkerület Székházának dísztermében (Bp. IX. Ráday u. 28.).

Gyermekeinket, pedagógusainkat az elmúlt közel nyolc esztendő kormányzati intézkedései kiszolgáltatott helyzetbe hozták. Az iskolát gyakran tévútra kényszerítette az oktatáspolitika. A következő generációnak védtelenül, megfelelő alapvetés nélkül kell szembenéznie a jövővel.

Az oktatásügy előtt álló feladatokról, a szervezeti és tartalmi megújulás elveiről és részleteiről rendez konferenciát a Kereszténydemokrata Néppárt és a Barankovics István Alapítvány Iskola-erkölcs-tudás címmel 2009. november 7-én, szombaton 10.00 órai kezdettel a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának (Bp. IX. Ráday u. 28.) dísztermében.

A résztvevők meghallgathatják majd Seregély István érsek, Semjén Zsolt pártelnök és Hoffmann Rózsa országgyűlési képviselő gondolatait. Az előadásokat követően fórumot szervezünk, amelyen az oktatási programmal kapcsolatos kérdésekre válaszolunk, illetve a résztvevők kifejthetik véleményüket az oktatásügy jövőjéről, a KDNP szakmapolitikai javaslatairól.

A konferenciára szeretettel meghívjuk Önt és minden kedves érdeklődőt. Kérjük, hogy részvételi szándékát október 20-ig jelezze Molnár Csillának. Címe: csilla.molnar [kukac] parlament.hu (csilla[dot]molnar[at]parlament[dot]hu), postai cím: Országgyűlési Irodaház KDNP frakció 1358 Bp. Széchenyi rakpart 19. telefon: 06/1-441-5740. Fax.: 06/1-441-5856. A végleges meghívót és a KDNP oktatásügyi elképzeléseit tartalmazó téziseket legkésőbb tíz nappal a rendezvény előtt elektronikus formában megküldjük mindazoknak, akik regisztráltatták magukat.

Tudnivalók a fórumról

A fórum kb. 12:00-től 14:00 óráig tart. A helyszínen kiosztott cédulákon lehetőség lesz kérdéseket feltenni. A kérdésekre a fórumon vagy szükség szerint a KDNP honlapján keresztül válaszolunk. A hozzászólási szándékot viszont előzetesen, legkésőbb november 3-ig kérjük e-mailben vagy postai úton jelezni az alábbi módon:

Hozzászóló neve:
Mely településről érkezik:
Foglalkozása (tetszés szerint munkahelye, ill. szervezete):
A hozzászólás témája:

A hozzászólások időtartama a várható nagy érdeklődés miatt 3 perc. A hozzászólók névsorát előre megküldjük. Ha valakire időhiány miatt nem kerülne sor, a KDNP honlapján folytatjuk majd a gondolatcserét.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!