Ismét kétharmadot szerezne a Fidesz–KDNP szövetség

Az LMP-MSZP–Jobbik koalícióját kilátásba helyező javaslatuknak szerepe lehet abban, hogy az elmúlt hónapban az összes megkérdezett körében hétről három,  a választási részvételét biztosra ígérő aktív szavazók körében pedig tizenegyről hét százalékra csökkent a a Lehet Más a Politika népszerűsége – derült ki a Nézőpont Intézet  legfrissebb közvélemény-kutatásából. A Fidesz-KDNP szövetség Itámogatottsága 40, míg az MSZP és a Jobbik 11-11 százalékon áll.

Az összes megkérdezett körében a kormánypártok támogatottsága 40 százalék, míg az MSZP és a Jobbik a magyarok 11-11 százalékát tudhatják szimpatizánsaik körében. Az LMP ebben a körben 3 százalékos népszerűségnek örvend. Ugyan valamelyest csökkent az elmúlt hónapban a kormánypártok népszerűsége, most vasárnap tíz szavazatból hatot továbbra is a Fidesz–KDNP kapna.

Az aktív szavazók potenciális pártszimpátiája szerint a Jobbik hibahatáron aluli mértékben előzte meg az elmúlt hónapban a szocialistákat, hiszen most vasárnap a radikális párt a leadott voksok 18 százalékát, a volt kormánypárt pedig a 16 százalékát szerezhetnék meg. Az LMP támogatottsága a korábbi 11-ről 7 százalékra csökkent ebben a körben.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!