Itt az idő! – Új szakaszba lép a választási felkészülés

Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz–KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek, az önkéntesek pedig – a jelöltekkel együtt – közterületi helyszínekre települnek ki és „ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal”.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján arról is beszámolt, hogy „Itt az idő!” címmel, 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért tájékoztató kiadványt készítettek, amelyben a „Gyurcsány-kormány negatív tetteit” vetik össze a Fidesz –KDNP szövetség vállalásaival.

Hozzátette, első körben a posta juttatja el ezeket a kiadványokat a választókhoz, illetve az önkéntesek adják az emberek kezébe a közterületi kitelepülésekkor. A tájékoztató füzet teljes költségvetése – kézbesítéssel együtt – 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg. Nyitrai Zsolt a belvárosi Ferenciek terén, egy Fidesz–KDNP-s választási stand előtt tartott tájékoztatóján kifejtette: kapcsolatban állnak több nemzetközi kampányszakértővel, és az Obama-, a Merkel-, valamint a Sarközy-stáb emberei is felhívták a figyelmüket, hogy a választási felkészülésben, kampányban nagyon fontosak a hirdetések, a plakátok, a legfontosabb azonban a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd.

A Fidesz–KDNP is erre építi választási felkészülését, majd a későbbiekben a kampányát – hangsúlyozta. Az országjárással kapcsolatban Nyitrai Zsolt elmondta: március 1-je és április 11-e között több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok. A politikus megjegyezte, hogy mindemellett az ajánlószelvények gyűjtése is folytatódik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!