Jelölteket mutatott be a Fidesz-KDNP frakciószövetség Miskolcon

Bemutatták a Fidesz–KDNP frakciószövetség jelöltjeit Miskolcon. A borsodi megyeszékhely speciális helyzetben van a választások szempontjából, itt van ugyanis a vidéki nagyvárosok között egyedüliként az országban négy választókörzet.

Ódor Ferenc, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi választmányának elnöke azt mondta: valamennyi miskolci képviselőjelölt a munkahelyteremtő beruházások támogatását, segítését jelölte meg egyik fő célként, emellett úgy fogalmaztak, mindazt, amit rosszul, illetve nem végeztek el a szocialisták, szeretnék megvalósítani.

Ismertetése szerint Miskolc 1. számú választókörzetében Csöbör Katalin a jelölt. A megyei 1-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltje Alsózsolcán lakik, férjezett, két gyermek édesanyja. 2002-től lakhelyén önkormányzati – városi – képviselő, 2007 óta pedig a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1-es választókerületének elnöke.

Zsiga Marcell, a 2-es választókerület jelöltje 30 éves, jogász, Miskolc város önkormányzati képviselője, a Fidelitas országos alelnöke.

A 3-as számú választókerületben Nagy Kálmán – a Kereszténydemokrata Néppárt  országgyűlési képviselője – osztályvezető főorvos méretteti meg magát.

A 4-es választókerület képviselőjelöltje Sebestyén László, aki önkormányzati képviselő Miskolcon, egyébként mérnök, a regionális vízműveknél dolgozik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!