A kötelező betelepítési kvóta és a családtámogatás ügye lesz a kihelyezett kormánypárti frakcióülés két fő témája

Megkezdődött Velencén a péntekig tartó háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés. A kormánypártok tanácskozásának két központi témája a kötelező betelepítési kvóta és a családtámogatás ügye lesznek. A megbeszélések eredményéről Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke fog beszámolni szerda esti politikai értékelő beszédében.
 


Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Soltész Miklós, a kereszténydemokrata párt országgyűlési képviselője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Rétvári Bence, a kereszténydemokrata párt országgyűlési képviselője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!