Kalocsán változásra van szükség

Kalocsán változásra van szükség, mert a liberális elveket valló jelenlegi polgármester nehezen tudna együttműködni a  kormánnyal – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Kalocsán. „Hihető-e az, hogy aki Kóka Jánostól, Kuncze Gábortól vagy Horváth Ágnestől remélt forrásokat, megtalálja a hangot a jobboldali kormánnyal?” – tette fel a kérdést a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke.

Akik hasonló értékrendet vallanak, könnyen megtalálják a közös hangot, közösen tudnak tervezni, sok közös ötletük lesz és ez lehetőség arra, hogy támogatások érkezzenek Kalocsára – hangsúlyozta Semjén Zsoltaki Török Ferencnek, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjének kampánygyűlésén mondott beszédet.
    
„Hihető-e az, hogy aki Kóka Jánostól, Kuncze Gábortól vagy Horváth Ágnestől remélt forrásokat, megtalálja a hangot a jobboldali kormánnyal?” – tette fel a kérdést Semjén Zsolt, Kalocsa jelenlegi polgármesterére, Török Gusztáv Andorra utalva.
   
„Már Soltig sem jut el” – vetette közbe az hallgatóság közül valaki, nagy derültséget kiváltva a teremben.
    
Semjén Zsolt, aki egyben a Kalocsa központú választókerület egyéni országgyűlési képviselője, kijelentette: nem személyeskedni akar, de jobb lett volna, ha a „történelem szemétdombjára került SZDSZ” egykori polgármestere nem indult volna a választáson, mert akkor emelt fővel távozhatott volna.
    
Török Ferenc, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje utalt arra, hogy a programkészítésben több mint 1500 ember segítette. A legfontosabbnak a munkahelyteremtést nevezte. Reményét fejezte ki, hogy Kalocsán elindul a fejlődés, mert – mint mondta –az azonos értékrendben élő emberek összekapaszkodva sok mindenre képesek.
    
Csaknem kétszázan vettek részt a Fidesz-KDNP kampányzáró rendezvényén a Kalocsa Hotel konferenciatermében.
    
Kalocsa jelenlegi polgármestere, Török Gusztáv Andor 1990 óta vezeti a várost. Az ezeréves érseki székhelyen a szavazók eddig mindig az SZDSZ jelöltjét választották meg a település élére. Az SZDSZ-ből kilépett, párt nélkül maradt polgármester függetlenként indul a választáson.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!